Новости

Битола инфо

ФОТО: Голем пожар ја зафати битолската чаршија

Голем пожар ја зафати битолската чаршија пред околу два часа.

Настанал пожар во еден објект, а според најновите информации пожарот се проширил и на други објекти бидејќи сите се кровно поврзани еден до друг.

Сеуште гори, а тимови на против пожарните екипи се на терен каде и голем број на граѓани кои се обидуваат да помогнат.

Причината засега сеуште не е позната.

GOLD
To Top