Новости

Битола инфо

(ФОТО) Пукна цевка во центарот на Битола

Денеска претпладне пукна една од поголемите азбестни цевки во центарот на градот, веднаш до градската библиотека. После пукањто на цевката, се поплавија улиците во центарот на градот. Екипи на Водовод започнаа со отстранување на дефектот, а исто така и екипи на Нискоградба ја чистеа земјата и ѓубрето по улиците.

 

GOLD
To Top