Новости

Битола инфо

ФОТО: Фрлена количка за бебе во реката Драгор

Ако мислевте дека досега видовте се што може да се фрли внатре во реката Драгор, тогаш погледнете подобро. На групата Битола сака чист воздух денеска беа објавени фотографии од фрлена количка за бебе во реката Драгор, кај судот.

Иако не се знае причината заради која количката се најде внатре во реката, дали е намерно фрлена или е незгода, коментарите се дека сепак на количката местото не и таму и треба да се извади.

 

СН Брокер
To Top