Новости

Битола инфо

(Фотогалерија) Концерт на Каролина Гочева во античкиот театар Хераклеја

После успешниот концерт во Битола на крајот на март оваа година, како што вети Каролина ова лето се врати во родната Битола, овојпат со концерт во најубавата битолска локација, античкиот театар Хераклеја Линкестис.

На концертот траеше два часа, Каролина и нејзиниот бенд настапија со песните од новиот албум „Извор“, како и оние од историскиот проект „Македонско девојче“.

GOLD
To Top