Новости

Битола инфо

(Фотогалерија) Матурска прослава на гимназијата „Јосип Броз Тито“ Битола

Матурантите од Гимназијата „Јосип Броз Тито“ од Битола својата матура ја прославија во „Гранд Премиер“. Со играње, пеење и фотографирање започна матурската прослава.

Деновиве се е посветено на матурските прослави. Подготовките кои траат неколку месеци привршуваат и сите се подготвуваат за матурската ноќ. Во фризерските и козметичките студиа се бара термин плус за фризура и шминка, иако некои веќе одамна си резервирале свој термин за разубавување.

На крај доаѓа најважниот дел, матурската забава, за која што фотографиите и видеата ќе сведочат и ќе го присетуваат секој човек на моментите поминати во средно до крајот на животот.

Шеталиште во продолжение Ви ја презентира галеријата со фотографии од учениците на Гимназијата „Јосип Броз Тито“ од Битола.

GOLD
To Top