Новости

Битола инфо

(Фотогалерија) Офф роуд тура Битола 2019

Здружението за спорт „Офф роуд клуб Пелистер“ од Битола ја одржа втората по ред офф роуд тура која беше во рамките на одбележувањето на 4-ти ноември, Денот на ослободувањето на Битола.

Турата започна рано наутро од автокомплексот Пржо преку Ѓавато, Стрежево, Ниже Поле, преку Брусник, Лавци па се до Смолево каде во манастирот Свети Атанасиј се служеше ручек за учесниците.

Учествуваа над 40 џипови од повеќе градови од Македонија, но и од соседните земји.

 

 

Евротип
SNBROKER
To Top