Новости

Битола инфо

(Фотогалерија) Mатурската забава на медицинското училиште „Д-р Јован Калаузи“ од Битола

Матурантите од медицинското училиште „Др. Јован Калаузи“ од Битола, синоќа својата матурска прослава ја одржаа во Гранд Премиер.

Порталот Шеталиште специјално за Вас, Ви ја пренесува галеријата на фотографии со матурантите од медицинското училиште „Др. Јован Калаузи“.

GOLD
To Top