Новости

Битола инфо

Фотографија на Браќата Манаки: Водици во Брусник во 1916 година

Селаните се враќаат по фаќање на крстот на верскиот празник Водици, во село Брусник, 1916 година. Фотографија на браќата Манаки.

GOLD
To Top