Новости

Битола инфо

(Фото) Битолчани наместо во магла, на чист воздух и сонце во Ниже Поле

Додека Битола се гуши во магла, посетителите на ски центарот Ниже Поле уживаат на сонце, чист воздух и чисто сино небо.  Оваа година немаше многу снег, на големо разочарување на љубителите на скијањето, но тоа не е пречка овој центар да биде посетен.

 

GOLD
To Top