Новости

Битола инфо

(Фото) Сонцето ѕирка низ маглата во Битола

Утрово Битола обвиткана во магла и загадена.

Според мерната станица Битола 2 утрово во 8:00 часот покажува многу високо загадување со ПМ 2,5 честичките и високо загадување со ПМ 10 честичкитe. Во индустрискиот дел пак на Битола мерната станица Битола 1 сеуште не е ставена во функција .

GOLD
To Top