Новости

Битола инфо

Францускиот амбасадор Тимоние го посети Малиот битолски монмартр

Францускиот амбасадор, Крситијан Тимоние кој вчера беше во работна посета на Битола, го посети и Детското ликовно студио „Свети Кирил и Методиј“ во Битола. Раководителот на студиото, Коста Хаџиантоновски го запозна со ризницата со која располага Малиот битолски монмартр, како и сите постигнувања и значењето на неофицијалниот амбасадор на Битола во светот, Малиот битолски монмартр.

Евротип
SNBROKER
To Top