Новости

Битола инфо

Хели Сиекинен го отвори Фестивалот на музика од светот

11-то издание на Фестивалот на музика од светот започна со концертот на финската хармоникашка Хели Сиекинен која настапи заедно со Камерниот оркестар на Битола во придружба на вокалот на Марија Димитријевиќ.

GOLD
To Top