Новости

Битола инфо

Хуманитарна акција за Николче Колев

Група дечиња пред Веро, на Широк Сокак вчера организираа хуманитарна акција.

Имаа изложено сопствени изработени работи, а минувачите можеа да остават парични средства кои ги собираат за Николче Колев.

Ни најавија дека и денеска ќе бидат на истото место со хуманитарната акција.

Евротип
Евротип
To Top