Новости

Битола инфо

Црвен крст Битола регрутира волонтери со познавање за пумпи за дезинфицирање

Црвен крст Општинска организација Битола во соработка со ЈП Комуналец, Општина Битола и другите јавни претпријатија зпочнаа кампања за регрутирање на волонтери кои имаат познавање од работа со пумпи за дезинфицирање и поседуваат вакви пумпи… Сите заинтересирани може да се пријават на 047 236 019 секој ден од 12 до 16 часот за да се изработи база на податоци…

GOLD
To Top