Новости

Битола инфо

Чкембари Нова Битола скокаа по Светиот крст во Св. Архангел Гаврил, Довлеџик

Традиционално и оваа година подгрупата Чкембари Нова Битола скокаа по Светиот крст во осветените води на базенот во црквата Св.Архангел Гаврил, Довлеџик.

GOLD
To Top