Новости

Битола инфо

Акциска контрола викендот во Битола: 85 прекршоци надвор од населено место и 73 во населено место

На 15/16.05.2021 на подрачјето на СВР Битола била спроведена акциска контрола на возила кои управуваат возила со брзина поголема од пропишаната.

Притоа, биле констатирани вкупно 85 прекршоци надвор од населено место и 73 пречекорувања на брзината во населено место. За сите прекршоци изречени се соодветни санкции.

GOLD
To Top