Новости

Битола инфо

Апел за помош на Лидија Ристевска

Драги мои!
Се заприметија првите покрети!
Помогнете ми да ја продолжам роботската рехабилитација.
Потребни се уште 5000 евра!
Секогаш бевте со мене,останете до крај!
Ви благодарам од срце.
Донирајте и споделете!

GOLD
To Top