Новости

Битола инфо

БК „Пелистерски Јунак“ дел од крводарителската акција по повод Богојавление

По повод Богојавление-Водици БК „Пелистерски Јунак“ со своите членови учествуваше на Крводарителската акција што ја организираа Црвен Крст Битола во Храмот Св.Димитрија.

GOLD
To Top