Новости

Битола инфо

Брзи тестови ќе се прават во просториите на МЗ „Панде Кајзеро“ во Битола

Општината со согласност на Советот каде се гласаше едногласно, ќе му отстапи простор без надомест на Центарот за јавно здравје од Битола, за правење брзи тестови за Ковид 19 во просториите на месната заедница „Панде Кајзеро“, која се наоѓа кај населбата Недопирливи во Битола.
ПЦР тестовите Центарот за јавно здравје ги прави во школската амбуланта на ОУ „Даме Груев“ во Битола.

GOLD
To Top