Новости

Битола инфо

Вечерва втора самостојна изложба на Марија Велевска Анастасовска

Вечерва 11.08.2022 во 20:00ч во Офицерскиот дом во Битола се отвара втората самостојна изложба на ликовниот уметник Марија Велевска Анастасовска, изложбата ќе биде поставена до 15.08.2022 во Битола.

Евротип
SNBROKER
To Top