Новости

Битола инфо

Вечерва концерт на „Мизар“ во Битола

Вечерва, со почеток од 21 часот, на Платото пред Офицерскиот дом, во рамките на програмата на „БИТ фест“, пред битолската публика ќе настапи култната македонска музичка група „Мизар“, една од најзначајните и највлијателни македонски групи, чија трага е длабоко врежана во современата македонска култура.

Повод за овој концерт е промоцијата на новото ЦД на групата „Мизар“ и прославувањето на 40 години успешно дејствување на домашната, но и меѓународна музчка сцена.

Евротип
SNBROKER
To Top