Новости

Битола инфо

(Видео) Еве како се скија и борда на Антена, Пелистер

Искомбинирајте технологија со сноуборд и скии, плус многу снег, многу сонце и битолски ентузијасти и ќе добиете видео кое во еден здив ќе го изгледате.

Видеото е снимено минатиот викенд на Антена, дел од SF Freeride турата која во викенд се организира на Пелистер, а тука е и зелениот ратрак со супер кабина која битолчани сами ја имаат направено од стари автобуски делови и користи моќен мотор на мерцедес.

Видеото и сликата се преземени од фејсбук страната на Freeride -SF Freeride -SSNL.

GOLD
To Top