Новости

Битола инфо

Видео: Кондовски на градската трка ,,Трчај Бе’

Христо Кондовски денеска учествуваше на третата градска трка по ред Трчај бе.
,,Посакувам токму во ваков дух и пријатна атмосфера да трчаме и на избори, сите заедно за поубава Битола“, порача Кондовски.

СН Брокер
To Top