Новости

Битола инфо

(Видео) Небо и земја – Божиќна коледарска песна од Теодора Мицеска

Младата Теодора Мицевска од Битола и годинава не изненади со песна за Божиќните празници насловена како „Небо и земја“. Минатата година Теодора ја испеа „Вечниот Бог“.

СН Брокер
To Top