Новости

Битола инфо

Видео по повод патрониот празник на Гимназијата „Јосип Броз Тито“ Битола

Гимназијата „Јосип Броз Тито“ од Битола денес, на 25 мај – Денот на младоста го слави патрониот празник.

„Денес сме соочени со предизвик да бидеме наставници и ученици во вонредна состојба и во иста таква состојба да го одбележиме патрониот празник. Знаеме дека најомилениот дел од програмата за овој ден се музичките бендови. Затоа, Давор & Давор подготвија нешто за вас. Уживајте во нивната изведба!“, пишува во описот на видеото.

Евротип
SNBROKER
To Top