Новости

Битола инфо

(Видео) „Чкембари“ прославија 35 години постоење

Навивачката група „Чкембари“ вчера го прослави јубилејот од 35 години. „Чкембарите“ организираа симболична прослава на Тумбе Кафе, која кулминираше со пиротехничко-шоу.

GOLD
To Top