Новости

Битола инфо

Во Битола 20 лица пријавени да гласаат на 13 јули

Од Државната изборна комисија информираат дека во Битола се пријавени 20 лица за да гласаат во понеделник на 13 јули, ден кога гласаат болните од Ковид 19 или во смаоизолација.

За во вторник, 14 јули, во Битола пријавени се 266 болни и немоќни лица кои ќе можат да го остварат правото на глас.

GOLD
To Top