Новости

Битола инфо

Вратите отворени за битолските првачиња

Фото: ТВ Тера

Првачињата и ученици и од второ и трето одделение денеска ја започнаа наставата со физичко присуство, со маска и на дистанца.

Во ОУ „Св. Климент Охридски“ во Битола на првиот час , односно првата средба со училиштето и учителките се почитуваа протоколите.

Евротип
SNBROKER
To Top