Новости

Битола инфо

Вчера удрил гром кај клучката за Ротино

На 28.06.2020 во СВР Битола било пријавено кај клучката за с.Ротино во дрво удрил гром и го запалил дрвото, при што настанал пожар и горела сува трева и повеќе дрва. Од страна на Противпожарната единица Битола пожарот бил изгаснат, а повредени лица нема.

GOLD
To Top