Новости

Битола инфо

ГОЛД СЛОТ роденден со неверојатни џекпот добивки на секој половина час!

Не престануваат изненадувањата на ГОЛД СЛОТ клубовите, кои за своите играчи повторно ги имаат најдобрите и најголемите џекпот добивки!
ГОЛД СЛОТ клубот кој се наоѓа на локација во новиот пазар во Битола деновиве го слави својот прв роденден, а по тој повод, посетете не овој петок (07.08), а во периодот од 20 до 24 часот играјте за џекпоти вредени 24 илјади денари.
Тоа не би било роденденски подарок за Вас доколку џекпотот е резервиран само за еден играч, па затоа, роденденските џекпоти се резервирани за Вас на секои 30 минути во тој период!
Повелете на нашата локација во Новиот Пазар во Битола заедно да го прославиме нашиот прв роденден и играјте за роденденски џекпоти на секој половина час!
Прославете со нас, а ние Ви ветуваме дека и понатаму ќе ги имаме најдобрите услови само за Вас!

GOLD
To Top