Новости

Битола инфо

Голема акција на камини на Купи на Рати

Греењето со огревни дрва се уште важи за  економски најисплатливо решение во одредени делови од земјата. Грејната сезона во нашата држава најчесто трае шест месеци од кои во три е неопходно поинтензивно греење, додека во останатите најчесто се сведува на делумно загревање на просториите.За таа цел Купи На Рати ви овозможува грејни тела кои што ќе ги задоволат вашите  барања за греење.

Купи На Рати ви ја нуди оваа одлична можност да го набавите вашето грејно.
– Камини до 36 месеци рок на отплата https://bit.ly/3kxjJrd
– Гаранција

Контакт телефон: 075-343-440

Евротип
Евротип
To Top