Новости

Битола инфо

Добиј попуст на Samsung клима со осигурување од СН Осигурителен Брокер

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер.

Во рамките на промотивната кампања предвиден е попуст за следните типови Samsung клими:

  • AR од 3,5 киловати и Luzon од 5 киловати
  • Wind free од 3,5 и 5 киловати

Се работи за високо енергетски, ефикасни клима уреди Samsung, кои овозможуваат рамномерно распоредување на температурата низ цела просторија и ниска потрошувачка на електрична енергија. Овие клими работат на принцип на паметно ладење преку функцијата на вештачка интелигенција, која го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната состојба, земајќи ги предвид внатрешната и надворешната температура, посакуваната температура и времето на работа.

Во овие жешки денови набавката на високо енергетска и ефикасна клима е полесна со СН Осигурителен брокер.

За да добиете попуст за Samsung клима обратете се до најблиската подружница на СН Осигурителен брокер  во вашиот град и обезбедете  осигурителна полиса за:

или

  • Каско осигурување, со кое ќе обезбедите целосна заштита на вашето возило од сите можни ризици.

Дополнителни информации може да добиете и на:

  • invensis.com.mk
  • info@invensis.com.mk

тел: 070 371 333

www.snbroker.com.mk

тел: 15 770

Евротип
SNBROKER
To Top