Новости

Битола инфо

До 17 часот во Битола излезноста 51,72 проценти

Излезноста во сите 44 општини каде денеска се гласа во вториот круг за избор на градоначалници до 17 часот е 42,37 проценти.

Во Битола 51,72 проценти

Во Ресен 39,32 проценти

Во Демир Хисар 67, 54 проценти

Во Долнени 49,87 проценти

Во Македонски Брод 66,03 проценти

Во Кичево 42,82 проценти

Евротип
SNBROKER
To Top