Новости

Битола инфо

Евротип кафе – Вашето ново катче за спортска забава!

Утринското кафе секогаш оди најубаво со новиот билтен и најбогатата понуда на Евротип. Попладневниот или вечерниот пијалак пак? Уште поубаво со сите најактуелни спортски настани и Вашиот уплатен тикет.


Веќе од овој викенд, Евротип Кафе е местото во Битола кое ќе Ви ги понуди сите услови за спортско уживање. Објектот кој се наоѓа на ул. Партизанска бр. 106,(наспроти Клиничка болница) создаден според сите светски стандарди, подготвено Ве очекува.


Свеченото отварање се одржа сабота (16.01), а за сите присутни беа подготвени бројни изненадувања.
Спортските обложувалници Евротип и понатаму продолжуваат со создавање на пријатни услови за уживање на сите верни посетители, а Евротип кафе е уште еден доказ за тоа.
Дојдете, уживајте во Вашето кафе и во исто време следете ги сите спортски натпревари од целиот свет и уплатете го својот тикет. Сето тоа на едно место! Добивката со понудата на Евротип е најголема и не заборавајте вашиот тикет да го уплатите на Евротип клуб картичката за да го добиете вашиот бонус!
Во исто време, не се заборавени ниту другите градови! Новите уплатни локации на спортските обложувалници Евротип Ве очекуваат во Скопје, Охрид, Штип, Тетово, Боговиње и Пирок!
Евротип кафе – создадено за вистинските уживатели во обложувањето!

GOLD
To Top