Новости

Битола инфо

Жив е пронајден 85-годишниот Владимир Поповски

Дирекцијата за заштита и спасување од Битола потврди дека 85-годишниот битолчанец Владимир Поповски е пронајден жив под Тумбе Кафе откако по него се страгаше од вчера, а беше исчезнат 48 часа.

Веднаш штом беше пронајден беше преземен од страна на медицински лица и се наоѓа во битолската болница.


Продолжи потрагата по 85 годишниот битолчанец Владимир Поповски

 

GOLD
To Top