Новости

Битола инфо

Заради мерките, паркинзите во Битола со ново работно време

ЈППЈЛП Битола информираше дека согласно донесените одлуки на Владата за нови рестриктивни мерки за заштита од КОВИД-19,  односно ограничување на движење на граѓаните од 20:00 до 05:00 часот, затворените и отворените паркиралишта со кои управува јавното претпријатие во периодот од 06.04 до 20.04.2021 година ќе работат со ново работно време од 07:00 до 19:00 часот.

GOLD
To Top