Новости

Битола инфо

Засилена контрола во Битола: 37 возачи санкционирани

На 22.06.2021 на подрачјето на СВР Битола била спроведена засилена контрола во областа на сообраќајот, при што било констатирано дека пет возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената, 19 возачи управувале возило без возачка дозвола, пет возила биле со измината регистрација, 12 возачи разговарале на мобилен телефон, еден возач управувал возило под дејство на алкохол и бил исклучен од сообраќај.

За сите неправилности издадени се соодветни поднесоци.

Евротип
SNBROKER
To Top