Новости

Битола инфо

Известување за градежни активности на улиците „Македонска Фаланга“ и „Цане Василев“

Општина Битола ги известува граѓаните дека од утре 22.03.2022 година (вторник), продолжуваат градежните активности на улиците „Македонска Фаланга“ и „Цане Василев“. Заради изведување на работите согласно предвидената динамика, Општина Битола ги известува граѓаните, дека потребно е возилата да бидат отстранети од коловозите и прописно паркирани, со цел да не ја попречуваат работата на механизацијата на терен.

Евротип
SNBROKER
To Top