Новости

Битола инфо

Изчезнат е 80-годишен битолчанец – семејството бара помош за да го пронајдат

Исчезнат битолчанецот Ставре Спировски кој е на 80-годишна возраст, физички здрав, без дијагноза и терапија. Последен пат е виден во населбата Горно Оризари. Доколку имате било каква информација јавете се во полиција на 192 или на телефон 075 209 154.

Евротип
SNBROKER
To Top