Новости

Битола инфо

И во Битола протест против најавените реформи во образованието

И во Битола денеска имаше протест против најавените реформи во образованието. Протестот беше организиран од Граѓанската иницијатива „Учебници и настава мора да има“, а се одржуваше пред зградата на општина Битола.

На протестот беше речено дека тука се собрани како родители и дека не се ниту партиски поделени, ниту по вера, ниту по националност.

GOLD
To Top