Новости

Битола инфо

Контрола на СВР Битола: 32 возачи возеле побрзо од дозволеното

На 03.06.2021 на подрачјето на СВР Битола била спроведена засилена контрола во областа на сообраќајот, при што било констатирано дека 32 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената, 11 возачи управувале возило без возачка дозвола, еден возач разговарал на мобилен телефон и едно возило било со измината регистрација. За сите неправилности издадени се соодветни поднесоци.

GOLD
To Top