Новости

Битола инфо

Навивачката група „Чкембари“ слави 35 години постоење

Вечерва во амфитеатарот на Тумбекафе со почеток од 19 часот, битолската навивачка група „Чкембари“ ќе прослави 35 години постоење.

Го споделуваме и видеото на Ангел Мишевски каде Џаро кажува која е најдобра навивачка група:

GOLD
To Top