Новости

Битола инфо

Новина која ја освежи битолската чаршија

На улицата „Александар Турунџев“, на влезот во битолската чаршија битолчани деновиве можеа да забележат една новина која навистина остави впечаток кај многумина. Иако се коментираше дека вака поставените чадори веќе биле видена работа, сепак, не може да се одрече дека разнобојноста на чадорите навистина и дава еден поинаков дух и ја освежува една од улиците во чаршијата која некогаш беше најфекфентна, а сега има само дуќани со катанци.

А кој од дуќаните ги постави чадорите, ќе се дознае набрзо.

Фотографиите ни ги испрати Мартин Николовски

GOLD
To Top