Новости

Битола инфо

Нуркачи на Горската служба извлекоа возило кое излетало од патот Могила – Битола и пропаднало во вода

Денес околу 9 часот Горската служба за спасување Македонија добија повик од градоначалничката на Општина Могила Јасмина Гулевска за помош на лице кое со возило излетало од патот и пропаднало во длабока вода покрај патот Могила-Битола.Веднаш е ангажиран тимот за спасување со нуркачи при Горска служба за спасување Македонија – GSSMK кој за кратко време успеа да го извлече возилото од водата.

Фотографиите се од Горска служба за спасување Македонија – GSSMK

GOLD
To Top