Новости

Битола инфо

(Фото) Ова место во Битола е пример како треба да изгледа уреден двор пред зграда

На улицата „Питу Гули“ пред зградата број 38, уреденото зелено катче кое го одржува еден од станарите со години е вистински пример како треба да се одржува и да се чува дворното место пред зградите.

Зеленики, трендафили, лаванда, жалфија, искосена трева… Вистински зелен рај меѓу урбаното сивило.

GOLD
To Top