Новости

Битола инфо

Од денес почнува забраната за сообраќај кај Епинал

Од денес, во терминот од 19.00 до 24.00 часот се забранува моторниот сообраќај со поставување на физички препреки на спојот на улица Димитар Илиевски Мурато и ул.Широк Сокак. Забраната трае до 10.09.2021.

GOLD
To Top