Новости

Битола инфо

Од утре улицата од „Гроздот“ до „Епинал“ со времен режим на сообраќај

Од утре Општина Битола продолжува со градежните активности за рехабилитација на ул. „Димитар Илиевски Мурато“, втора делница, на потегот од раскрсницата со ул. Никола Тесла, до Широк Сокак. Се известуваат граѓаните дека улицата ќе биде затворена за сообраќај, согласно сообраќајниот проект за времен режим.

GOLD
To Top