Новости

Битола инфо

Петте кандидати за градоначалници на Битола испија заедничко кафе

На покана на кандидатот за градоначалник за Битола од СДСМ, Христо Кондовски до другите противкандидати за заедничко кафе се одѕваа четири кандидати, а кафето со муабет го испија во Епинал.

Евротип
SNBROKER
To Top