Новости

Битола инфо

Пет битолчани во Централниот и Надзорниот одбор на СДСМ

На 26 конгрес на СДСМ за членови на новиот Централен одбор на партијата од Битола избрани се Емилија Костурска, Васко Ковачевски, Васко Колевски и Рула Чаламани од ЛК СДСМ Битила.
Виолета Џима е избрана за член на Надзорниот одбор на СДСМ од Битола.

GOLD
To Top