Новости

Битола инфо

Пет пациенти починаа на инфективното одделение во Битола

На инфективното одделение во Битола во последните 24 часа починаа 5 пациенти, информираат од клиничката болница.

Починатите на возраст од 81, 76, 74, 71 и 88 години, сите се од Битола.

Денеска брјот на хоспитализирани на ова одделение е 70 пациенти.

Инаку оваа инфективно одделение е Ковид регионален центар, каде се хоспитализираат пациенти и од околните градови.

Извор: ТВ Тера

Евротип
Евротип
To Top